Invitasjon: Foredrag og skissekonkurranse 31.mai!

Idéstudie; "Den tredje boligsektor på Nesodden"

Tangenten Eiendom ønsker å invitere arkitekter og andre idé-skapere til å bli med på å forme hvordan vi på Nesodden skal utvikle fremtidige bo-alternativer på Nesodden. Arrangementet avholdes onsdag 31. mai klokken 14:00 på Saga Restaurant og Bar på Fagerstrand. Det blir enkel bevertning.
Påmelding er obligatorisk!

Med oss på laget har vi fått med oss Erlend Velgaard som har spisskompetanse på ulike bo-,  og finansieringsløsninger innen "den tredje boligsektor". Erlend har vært med å forme
"OBOS Deleie", som er et prisbelønt konsept, men har også gjort mye research på andre modeller, både i Norge og i utlandet, som han vil dele med oss gjennom et spennende og inspirerende foredrag!  

Hvorfor?

Nesodden er en av de kommunene med høyest boligprisvekst de siste årene. Dette gjør at færre unge makter å etablere seg på vår flotte halvøy.

Tangenten Eiendom har i sitt formål å bidra til alternativ boligutvikling med nye veier inn i boligmarkedet, noe Kjetil vil snakke mer om i møtet.

Hvordan?

Erlend vil snakke om ulike modeller for hvordan man kan komme seg inn i boligmarkedet på alternative måter enn kun å kjøpe bolig.
 
Man faktisk ikke bygge små/billige eller uestetiske boliger, og nøkkelen ligger ofte i finansieringsmodellen, ikke bare på tegnebrettet. 

Bli med!

Det blir i etterkant av møtet arrangert en uformell skissekonkurranse for de som vil sende inn ideer. Styret i Tangenten Eiendom trekker ut tre finalister i August.

Finalistene vil havne på Tangenten Eiendom sin "shortlist" av arkitekter i kommende prosjekter innen den tredje boligsektor. De får også et "parallell- oppdrag" ved første prosjekt og et moderat premie-honorar for sine skisser. 

Vi kommer, Gjør du?

Erlend Velgaard

Strategisk rådgiver, OBOS og styremedlem i Tangenten Eiendom

Kjetil Rygh

Daglig leder
Tangenten Eiendom

Påmeldingsskjema:
Navn*
Epost*
Selskapsnavn*
Tid og Sted:

SAGA RESTAURANT & BAR

ONSDAG 31 MAI: KLOKKEN 14:00

  • post@tangenteneiendom.no
  • +4791182813

Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.  

>