Administrasjon og styre i Tangenten Eiendom

Kjetil Rygh, Daglig Leder

Kjetil skal lede selskapet videre fra interimfasen og over i en mer operasjonell fase i løpet av 2023 med prosjektarbeid og samtidig styrke eiendomsbanken til selskapet. Kjetil kjenner markedet godt, har solid erfaring med oppstarts-selskaper og er født og oppvokst på Nesodden.

Erik Adland, Styreleder

Erik jobber til daglig som spesialkonsulent (HR) i Oslo Kommune, men har i permisjon jobbet som Styreleder og Daglig Leder i selskapets interim-fase og har på rekordtid, sammen med styret, laget et selskap med solid økonomisk fundament med godt rammeverk.

Vivi-Ann Conradi, Styremedlem

Vivi-Ann jobber som eiendomsforvalter i Sweco hvor hun er ansvarlig for eiendomsutvikling og forvaltning av Sweco's 28 kontorsteder i Norge. Hun har lang erfaring innen avtaleforhandlinger og oppfølging av avtaler med huseiere, samarbeidspartnere og leverandører.

Øyvind Moen Styremedlem

Øyvind er Administrerende Direktør i Franzefoss Gjenvinning AS og har lang og mangslungen erfaring fra alle aspekter innen eiendomsbransjen, gjennom en rekke lederstillinger i store selskaper. Han har bred erfaring fra flere styreverv i og utenfor byggebransjen, og har mye prosjekterfaring.  

Erlend Velgaard, Varamedlem

Erlend jobber som strategisk rådgiver i OBOS og har bl.a. spisskompetanse innen utvikling av boliger i den tredje boligsektor. Han har videre lang erfaring fra strategiske oppkjøp av selskaper og eiendommer. Erlend har en mastergrad innen finans, og god "teft" for eiendomsutvikling, og har hatt ansvar bl.a. for et prisbelønt konsept i OBOS kalt "OBOS Deleie". 

Naim Khattak, Varamedlem

Naim er prosjektleder og jobber med bærekraftige energiløsninger i Hafslund Energi. Han er sivilingeniør og er opptatt av teknologi og fremtidsrettede løsninger for å løse morgendagens krav til energieffektivitet. Han har videre lang erfaring som tidligere prosjektleder i et av Norges største entreprenørfirmaer, Veidekke. 

Det er en gledelig å se hvor dyktige folk valgkomiteen har funnet til selskapet for de neste par årene. Styret har bred fagkompetanse innen eiendomsforvaltning, boligutvikling i "den tredje boligsektor" og fra prosjektledelse og drift av prosjekter.

Styrets kompetanse utfyller Kjetils og min egen bakgrunn på en veldig fin måte...

Erik Adland

Styreleder

Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.  

>