Lagveien har en av de flotteste beliggenhetene man kan tenke seg på Nesodden, helt nord-øst på tangenspissen. Tomten er i dag en del av Nesoddtangen Gård (G.nr/B.nr: 4/1) , hvor man sikter på å gjøre en kartforretning og skille av eiendommen som ligger sydøst av Lagveien. 

Eiendommen ligger i et etablert og sentralt boområde ytterst på Nesoddtangen i Nesodden kommune. Eiendommen ligger nordvendt normale sol og lysforhold og noe sjøutsikt mot Oslofjorden og inn mot Oslo By. Umiddelbar nærhet til Kyststien og sjøen med diverse friområder, samt hovedveien Tangenveien med bussforbindelse som offentlig transport. Gangavstand til Tangen Brygge med båtforbindelse til Aker Brygge/Lysaker og nærhet til badeplasser, båthavn og tur-/rekreasjonsområder i Nesoddmarka. 

Kort vei til sentrale funksjoner, skoler, barnehager, forretninger og servicetilbud på Nesoddtangen. 

Bildegalleri:

Vil du vite mer?
Les flere artikler... 

Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.  

>