Nå er nærmer det seg førstegangs- behandling av reguleringen på Munkerud på Fagerstrand!

Som et ledd i det videre arbeidet vil vi markedsføre den nye næringsparken gjennom et nytt navn og datterselskap som eies av Tangenten Eiendom. Vi har vært innom mange alternativer, men har landet  på å bruke stedsnavnet Fagerstrand, og har endt opp med å bruke "Fagerstrand Miljø- og Næringspark" når vi nå skal utvikle området videre, og etterhvert selge tomter. Man har tidligere brukt Munkerud og Torneveien, men vi har tro på at folk både i- og utenfor kommunen har bedre kjennskap til Fagerstrand som stedsnavn. 

Videre tror vi veldig på at vi kan tiltrekke oss og tilrettelegge for viktige bedrifter innen Miljø, gjenbruk og ombruk som det jo allerede er flere av på området i dag. Flere slike bedrifter har vist interesse for arealer på området.

Reguleringsarbeidene går etter planen. De siste rapportene og analysene fra konsulentene ferdigstilles i løpet av uke 9/10. Vi har møte med planavdelingen om "kart og bestemmelser" allerede neste uke, som er et viktig og spennende arbeid inn i sluttfasen før førstegangsbehandling. Vi håper å kunne fremme saken til politisk førstegangsbehandling i april/mai, og planlegger å starte med hogst i området nå i vinter, før hekketiden starter. Spennende tider for næringslivet på Nesodden!

Noen bilder fra prosessen:

Vil du vite mer?
Les flere artikler... 

Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.  

>