Kommunestyret i Nesodden Kommune vedtok 20.12.2023 enstemmig å fastsette planprogrammet for Munkerud Næringspark! Tangenten Eiendom AS er veldig glad for tilliten til å jobbe videre med reguleringsplanen for næringsparken på Fagerstrand. Arbeidene med reguleringsplanen foregår for fullt i parallell med de politiske behandlingene, og er kommet langt videre i forhold til hva som ble fremlagt i dette møtet, så vi gleder oss til å allerede i første kvartale neste år å legge frem reguleringssaken til førstegangsbehandling.  

Akershus Amtstidende omtalte 21.11.23 saken med utførlige innspill fra utvalgte politikere, som kan være verdt å lese for de som har interesse for Næringsparken på Fagerstrand.

Utdrag fra artikkelen;
" – Planprogrammet ble enstemmig vedtatt i kommunestyret, som det ble i utvalget sist. Høyre ser det som svært positivt at vi får framgang i saken. Nesodden trenger mer næringsareal, det er det klare budskapet fra blant andre næringsrådet, sier Høyres Linda Johnstone Sørensen som er leder i teknikk-, miljø- og planutvalget."

Vil du vite mer?
Les flere artikler... 

Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.  

>