Den 21. november inviterte Tangenten Eiendom AS næringsdrivende i kommunen til dialogmøte om behovene for arealer for plasskrevende næring på Munkerud Næringspark, byggetrinn 2. Responsen var over all forventning og tilsammen var det over 40 fremmøtte på Saga Restaurant, som er et stenkast unna planområdet. 

Torgeir Koteng fra Næringsrådet og Odd fylling som er næringsrådgiver i Nesodden kommune har jobbet med Munkerud i flere år og holdt også innledende foredrag om næringsutvikling i kommunen og viktigheten av å tenke på bedriftenes fremtidige arealkrav. Torgeir Koteng delte med forsamlingen hvordan behovene i hans egen bedrift hadde utviklet seg de siste 12 årene som eksempel på hvordan man kan "se litt inn i glasskulen".   

Daglig Leder orienterte om fremdrift i prosjektet, viste frem noen foreløpige skisser fra illustrasjonsprosjektet og fremla en tidslinje med målsetning om førstegangsbehandling i første kvartal 2024 og endelig regulering innen utgangen av 2024. Grunneierne i området håper allerede etter førstegangsbehandling å begynne å selge opsjoner på tomter. 

Vil du vite mer?
Les flere artikler... 

Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.  

>