Tangenten eiendom eier to tomter på til sammen 120 mål, sonet til næring hvor reguleringsarbeid er påbegynt. Gnr./B.nr 22/23 og 23/170 ble i 2022 overført til Tangenten Eiendom AS fra Nesodden kommune. I samarbeid med grunneier av Gnr./B.nr 23/143 er planen å utvide Munkerud Næringspark med ca 200 mål næringsareal. Munkerud Næringspark er i dag en av de største nærings-klyngene på Nesodden, og blir nå tre ganger så stort.

På munkerud er et bredt spekter av næringsdrivende samlet, som har ytret at de trenger mer plass i årene som kommer. Nesodden næringsråd har i samråd med næringsrådgiveren i Nesodden kommune gjort en solid kartlegging av lokale bedrifters arealbehov, og behovet for mer plass til næring er stort.

Med tanke på at endel av de arealkrevende næringene som ligger ved Circle-K tomten ved sjøsiden på Fagerstrand vil måtte flytte på seg, så vil Munkerud fremstå som et attraktivt alternativ ikke langt unna dagens lokasjon. Området er tenkt utviklet over tid og det er tenkt å tilby festetomter og tomter til salg. Ambisjonen er å komme i mål med reguleringsplaner i 2023, slik at man kan gå rett til byggesak i inneværende år. 

Vil du vite mer?
Les flere artikler... 

Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.  

>