Tangenten Eiendom AS ønsker i slutten av mai måned å invitere arkitekter, idéskapere og studenter ved Norges Arkitekthøgskole som vil være med å «skape det gode livet» her på Nesodden.

Selskapet inviterer til en skissekonkurranse for et knippe eiendommer som på sikt kan være aktuelle å starte boligutvikling på. Vi har med oss Erlend Velgaard, som er styremedlem i Tangenten. Han jobber til daglig i OBOS og vil holde et foredrag om ulike muligheter innenfor «den tredje boligsektor». Erlend har bred erfaring innen dette fra sitt arbeid med konseptet «OBOS Deleie», men har også sylskarp og relevant innsikt i hvordan andre kommunale og private eiendomsselskaper har gjort lignende prosjekter – også utenfor landegrensene.

Arrangementet blir holdt på Saga Restaurant og Bar på Fagerstrand helt syd på Nesodden. Påmelding vil skje her på nettsidene, så følg med!

Vil du vite mer?
Les flere artikler... 

Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.  

>